tirsdag 7. februar 2012

Bajaz og Betre

Hei
En liten oppsummering etter første døgn med Bajaz og Betre i samme hus.
Vi hadde laget det til på badet slik at hun kunne trekke seg unna hvis det ble for mye,
så fod damene tok henne inn dit. Men der skullen hun så absolutt ikke være nei. Bajaz syns dette var skummelt så han sprang og gjemte seg under sofaen, og det gjorde også Betre. Der lå de sammen en stund, og småpratet litt innimellom.
Da F.O.D. damen dro så tok det vel ca 10 min før de begge kom frem. Betre ville jo undersøke litt, mens Bajaz som har vær her en uke var mere interesert i "dama si " men de tusla no rundt sammen. Hun hoppa opp i soffan og han hoppa opp i sofaen og sånn gikk no kvelden. Så tok det av...Betre dulta litt bort i Bajaz og sprang...ut i gangen..og Bajaz etter..så snudde det og Bajaz dulta til henne..og an sprang..tilbake til stua..og Betre etter..sånn gikk nå kvelder her. Tydelig at dette var full klaff fra første stund ( og jeg som hadde gruet meg litt) de lekte..de sprang..de delte leker..de spiste sammen og de prata sammen. Det var altså så morsomt å se på dem. Så kom nattet, og de skulle skilles. Hun hadde jo fått plass på badet så vi tenkte kanskje det skulle bli godt for begge å få slappet av og sovet litt. Men neidda..hun ble omtrent hysterisk...skulle ikke være der nei. Det er en liten glippe under døren og der kom labbene frem, og Bajaz lå utenfor å omtrent holdt henne i labben. Så det var ett å gjøre det..å slippe henne ut. Å så glad som de ble. Så mor ble oppe litt til for å finne ut hvordan jeg skulle løse dette. Ok da ble Bajaz med på soverommet vårt da..å mor lå på sofaen sammen med Betre. Det var da koselig det å..Bajaz lå får første gang i senga, han bruker egentlig å ligge under. Og Betre lå omtrent på hodet mitt på sofaen. Vekte meg støtt og stadig for å ha kos. Men koslig at hun er så tillitsfull allerede samme dag.
Fant ut at Bajaz er en ordentlig gentleman. Når hun spiste (og ikke han gjorde det) så lå han pent litt unna henne så hun fikk spise ifred. Dette det samme når hun skal på do, det er gutten sin det.
Idag er det litt roligere her. De tusler litt rundt å kikker ut av vinduene, men den ene kan ikke gå noe langt fra den andre. Da blir det mjauing som gir seg når de finner hverandre.
Må si at dette gikk over all forventning og det er så koslig å se på dem..ligger stort sett å kikker på dem idag. De er så søte sammen.
Takk F.O.D. damene dere gjør en kjempejobb.
Skal ikke se bort ifra at det kommer flere oppdateringer her fra Klæbu Smilefjes
Betre, Bajaz og Laila og Snorre Bye...Altså B-gjengen...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig å se, nå ble jeg glad. Vi var fosterhjem for Bemor, Mr.Been, Beto, Betre og Befire fra de var bittesmå og til de skulle ut i verden på egen hånd. Satt senest i går og kikket på bilder av våre første fosterkattunger:)
Betre var kosekatten til min datter og vi har ukentlig vært inne og sjekket om hun har fått familie.

Hvis du vil ha bilder av henne som bitteliten får du mailadressen min av Kisti:)

Takk for titten:)

Mvh Rigmor

Mvh Rigmor

gro sa...

Utrolig at det ble sånn klaff :) Kjempemorro :) Regner med de to får det mye kost sammen :)

Veldig trivelig å lese hilsninger og historier fra katteeiere :)
Fine bilder :)