tirsdag 26. januar 2010

Artikkel om dyremishandlingFor noen år tilbake fikk vi inn en kattunge i forkommen tilstand. Det var usikkert hva som hadde skjedd med Brian, men han hadde trolig fått kjemikalier på seg. Det var veldig usikkert om han kom til å overleve, men takket være ildsjeler så berget han livet og lever et godt liv i dag. Bildene øverst er av Brian i sitt nye hjem. I artikkelen i Nettavisen finner du bilder av Brian rett etter han ble funnet. Advarer mot sterke bilder.

2 kommentarer:

Anonym sa...

noe så grusomt! jeg forstår virkelig ikke hva folk tenker på, eller med, når de utsetter forvarsløse dyr for slik mishandling! jeg klarte ikke å se på bildet i artikkelen, jeg får det så vondt inni meg, selv om jeg vet det har gått bra - fikk nok da jeg så ordet 'vinopptrekker'. jeg blir ordentlig lei meg når jeg leser om sånne ting. klarer ikke å forstå at enkelte mennesker med vilje og viten påfører slik ondskap på små dyr. det er rett og slett ingen unnskyldning, og ingen rettferdighet i det. hvor mange slike episoder må til før et dyrepoliti blir innført? det er lenger enn 'overdue'!

Joakim sa...

Utrolig sterk artikkel, mamma ble skikkelig satt ut da hun leste den, og litt redd for oss når vi er ute. Men jeg og broren min har lovt at vi skal være flinke å passe oss for slemme mennesker. Men jeg tror ikke det helt hjalp.
Utrolig at noen mennesker kan være så onskapsfulle som de som ble omtalt i artikkelen. Det bør bli mye strengere straffer, dyrepoliti og publisitet om slikt. Godt å se at brian i allefall har det godt nå.
Veldig bra at dere legger den ut, jeg har gjort det på bloggen min også, og oppfordret folk til å skrive under på oppropet om dyrepoliti.