fredag 8. januar 2010

Nå er det nok av kulda!!

Den siste uken har det vært fryktelig kaldt på herberget vårt. Ovnene har stått på full guffe, iallefall helt til sikringene har røket. Vannet har frosset og det har rett og slett vært ufyselig. Både i går og i dag har frivillige jobbet hardt for å tine vannrør slik at vi har til vasking og drikkevann til pusene.

Vi har gradvis tømt avdelinger da det har blitt verre og verre å holde oppe varmen. Nå fylles fosterhjemmene våre opp av "evakuerte" katter. Fortsatt er den største avdelingen vår åpen og der er det heldigvis varme slik at kattene slipper å fryse. Nå følger vi med på værmeldingene og håper at det stemmer at det skal bli litt mildere over helgen. Hvis ikke må vi nok satse på et rush av mennesker som vil gi de kattene som er på Høgheim gode og ikke minst varme hjem ;-)

Vixen er av de heldige som er i fosterhjem.

Hun bekymrer seg ikke over kulden.


Hun bekymrer seg faktisk ikke over noen ting!





2 kommentarer:

tante sa...

Pøh! Pingler! Det er her det er kaldt om dagen! I går var det 41 kalde grader her. Slå den? Nå er det "bare" 37....

Men vi tror absolutt på at det ikke er noe koselig på Høgheim, for vi vet at det kan være kaldt der ja. Vi synes ihvertfall synd på menneskene der. Vi gjør det!

Og det er egentlig ikke synd på oss. Det er fryktelig kjedelig at vi ikke kan være ute om dagen, men den oppsparte energien bruker vi på juletreet, møblene, leke våre eller hverandre. Og når vi ikke driver med rampestreker så ligger vi rett ut rundt vedovnen eller på varmekablene på badet, eller vi spiser. I kveld har vi fått sei. Det får vi hver fredag. Det er namme det!

Hilsen ligaen på Tynset
Krystall, Rose, Vesla, Terina, Sammy og Bror

PS: Vi skal snart sende dere noen bilder igjen slik at dere får se at vi fortsatt er ekstremt vakre!

Katteherberget sa...

41 grader!
Glad for at ikke katteherberget er på Tynset.

Send oss gjerne en hilsen til bloggen!