onsdag 5. juni 2013

Hilsen fra Harpe
Heisann!

 
En liten tilstandsrapport fra oss i Vanvikan. Harpe (eller Muskatt som vi kaller henne:) har funnet seg bra tilrette her "på landet".

Hun kom til oss 7. mai og etter å ha snust seg rundt og prøvd alle vinduskarmer, ender hun opp med yndlingsplassen sin i medbrakt seng/"trone". Plassert foran vinduet på stua ligger hun der og nyter panoramautsikt over Trondheimsfjorden samtidig som hun holder øye med eventuelle nabo-katter som spankulerer forbi.Trappa opp til 2. etasje er også en fin plass å strekke seg ut, samt at vinduskarmene blir flittig brukt.
Hun var ute allerede etter 12 dager, det var jo et fantastisk flott vær og både katt og mennesker hadde behov for åpne dører og frisk luft. Det gikk veldig bra - hun vet hvor hun hører til!

Hun har utforsket nabolaget, men er aldri lenge borte, og er aldri langt unna. Litt forsiktig - noe vi tror skyldes at hun er litt skeptisk til andre katter - det bor flere i nabolaget og de har definitivt oppdaget sin nye nabo!
Muskatt er glad i kos og finner også frem fjortisfaktene innimellom. Vi tror hun begynner å like oss, kommer ikke frivillig opp i fanget, men løfter vi henne opp kan hun godt ligge i ro der også. Hun syns også det er helt greit å bli børstet. Alt i alt - hun koser seg og vi koser oss med katt i huset:)
 
Når det gjelder allergi er det vanskelig å si ennå da det er masse pollen i lufta for tiden som også er årsaken til allergireaksjoner. Så vi gir oss slett ikke ennå!

Ingen kommentarer: