lørdag 2. august 2008

Underskriftskampanje for kastrering.Se og les om underskriftskampanjen for å få påbudt kastrering av alle huskatter i en periode.

3 kommentarer:

GundaM sa...

Ja da er det gjort! Og endelig kom en slik kampanje da, får håpe det hjelper. Legger inn en link i kattebloggen min og ;0)

For noen herlige blder og fin historie her nedenfor om de to utekattene! Håper de takler utelivet på Høgheim!

Katteherberget sa...

Hei
Takk for at du legger inn en kommentar! Artig med litt tilbakemeldinger av og til:)

Kastreringskampanjen; Det er kjempefint at noen setter fokus på hvor viktig det er å kastrere/sterilisere. Det er virkelig mer enn nok uønskede katter.

Utekattene: Scilla går i hælene på oss hele dagen, men Ica ser vi lite til. Hun kjenner nok rutinene på Høgheim godt og vet når det er mye folk der. Hun koser seg nok i gresset et sted;-) Skal sette inn flere bilder av utekattene ettehvert.

Anonym sa...

Vi har 814 underskrifter på kampanjen nå, ikke verst. Selv sendte jeg mail til 4 dyreklinikker her i Trondheim og 1 på Fosen (der jeg kommer fra) med forespørsel om de kan linke til kampanjen fra siden sin eller henge opp lapper o.l. hos seg slik at flere folk får vite om den. Har ikke fått noe svar enda, men håper at de engasjerer seg og blir med de også ;)