lørdag 1. november 2008

Beyonce og Nanny

En hilsen fra Beyonce og Nanny.
Som nå heter Vesla og Rose og bor på Tynset sammen fire andre katter:)

Hei

Nå er det lenge vi har sendt dere nye bilder. Det er jo egentlig skammelig, så vakre som vi er.... !
Men først må vi fortelle at vi har det bare bra. Rose har hatt leieboere i det ene øret, men vi tror de har flyttet nå ettersom hun har fått ekle dråper mot øremidd. Vi får også p-piller. Skal visst puttes i det en hel måned fram til vi skal til dyrlegemonsteret og få broderi på magen. Blæh. Vesla stritter imot alt hun kan, men mamsen er fryktelig trossen, og pilla må slukes. Rose er lurere, hun tar pilla så greit som bare det - også går hun ut i gangen og spytter den ut. Pføy! Det er tøft det!
Selv om det har kommet litt snø og er ganske kaldt så er vi ute og har det gøy hver dag. Da er det godt altså å komme inn igjen og varme potene og slappe av litt i fanget.
Ellers har vi det mye moro med Terina. Hun er idolet vårt, og hun lærer oss så mye tøft og moro. Vi bare digger henne! De store kattene her har også blitt mye hyggeligere, de er ikke lenger så strenge mot oss. Sammy er skikkelig tålmodig, vi stjeler maten ut av munnen på ham. Tjihi. Bror prøver å være med oss å leke, men han er litt tung i ræ... eh rumpa. Krystall begynner å komme seg hun også, og nå herser hun ikke mer med oss enn hun gjør med de andre. Hun er visst dronning eller noe slik her hun.
Nei, nok prat. Sjekk bildene av hvordan vi har det, og hvor store og pene vi har blitt!
Hilsen Vesla og Rose


Ingen kommentarer: