onsdag 11. mars 2009

Godgutten Hilmer

Hilmer hadde bildet sitt i Adresseavisen denne uken. Selv om vi sjelden lykkes i å finne eierne til kattene som kommer til oss synes vi det er verdt er forsøk. Så etter annonsen hadde vi faktisk to som kom oppover til herberget for å se på han.
De første som kom ønsket vel svært gjerne at de skulle være deres katt. Og de lette febrilsk etter den hvite flekken dere savnede katt hadde på brystet... Men nei Hilmer hadde nok ikke noe hvit flekk selv om han hadde det samme lynne som deres kjære katt.
Neste mulige eier gikk rett bort til katten og var ikke i tvil om at det var hennes katt. Historien hun kunne fortelle var at når hunkatten deres fikk kattunger i sommer ble Hilmer jaget på dør. Og har ikke vært sett siden. Iallefall ikke før han fikk bildet sitt i avisen.
Nå er Hilmer hjemme igjen og vi håper ikke hunnkatten jager han på dør.
Men vi er veldig glad for at vi fikk kastrert og ID- merket han før han ble hentet. Det gjør trolig at han ikke vandrer så langt neste gang. Og hvis han roter seg bort er det iallefall mulig å finne eier pga. id- merkingen.
Artig at det ordnet seg for Hilmer. Men vi må innrømme at vi vil savne denne store og snille katten;-)

2 kommentarer:

JULIEK sa...

Finnes ikke noe bedre enn når kattene kommer til sine hjem igjen : )

Gro sa...

Åhh...så bra at Hilmer ble funnet av eier :)
Syntes litt synd på de som leitet etter den hvite flekken på brystet. Viser bare hvor viktig det er med id-merking av katter.