lørdag 22. mai 2010

Lykkelige AugustHei.
Da har stuegrisen August begynt å leve livets glade dager ute :) Og godt er det at noe energi kan brukes utendørs, for det er nemlig masse futt inni den kattekroppen :) Han trives fortsatt veeeldig godt inne, men er masse ute også. Klatrer i trær, fanger humler, fluer, sommerfugler og helst kråker og måker å. Ingen begrensning :)) Mus har ikke lyktes enda, men han jobber med saken :)
Ellers er det en nabokatt som er stoooor og skummel..best å fyke oppi et tre når den klumpen kommer på visitt. Og for å være sikker klatrer August laaangt opp, og der sitter han da...og roper og syns det er skremmende høyt ned. Og det er det ofte. Men han har kommet seg ned stort sett på egen hånd enda, litt bistand til å tørre nedstigning har det vært, men det har gått bra.Og han er ofte kosepus, så lenge det passer han sjøl selvfølgelig :))
Sender med noen bilder som viser at August`n har inntatt hvileposisjonen til pinse. Han balanserer godt på rekkverket, og har masse rare måter å slappe av på den kroppen :)
God pinse fra sjarmisen August og menneskene hans i Åfjord :))3 kommentarer:

Linda K sa...

Så stor lille August har blitt!:)
Nydelig er han!:)

Tone sa...

Artige bilder og flott katt! Ikke rart han trives i Åfjord...
Hilsen utflytta Åfjording ;)

Hildgunn sa...

August er en nydelig fin kattegutt :) Masse plass å gjøre katte-sprell på her i Åfjord :) Akkurat nå sover August, med magen full av torsk :))