onsdag 10. november 2010

En aktiv dag for FOD:)

Nå når kulda har kommet begynner folk å fortvile over kattene som går ute. Og de ringer dyrevernsorganisasjonene. Det ryr for tiden inn med katter i alle størrelser og varianter til oss. I dag har det blitt hente inn katter fra flere plasser i byen. Noen har havnet i fosterhjem og noen på Høgheim. Fem stykker har vært innom dyrlegen.
Nå begynner det virkelig å fylles opp med katter, så vi håper virkelig at det blir skikkelig sving på omplasseringen fremover! Så vurderer du å skaffe har vi nå et virkelig godt utvalg til en rimelig pris;-)
Kleopatra, Emmet og Rosenkrans venter på dyrlegekontoret.
Kleopatra og Emmet ble kastrert, ID- merket og vaksinert.
Rosenkrans slapp unna med ID- merking og vaksinering. Han var nemlig kastrert fra før... Det betyr at han har hatt en eier som har tatt seg bryet med å kastrere han. Rart eier ikke har etterlyst han og heller ikke tatt kontakt etter avisannonser, nettannonser og plakater vi har hengt opp?
Rosenkrans har kommet til Dagmars Hvile. Det skal han sitte i bur noen dager for å bli vant til sine nye omgivelser. En stor og flott katt som har fått masse mat av dyreglade mennesker den tiden han har gått ute.

Kajsa har kommet seg inn i varmen. Og var tydeligvis kjempeglad for det.


Rufsa er også endelig inne i varmen, men enda litt skeptisk til de nye omgivelsene. Dessuten er det vel ikke såå gøy å innom dyrlege for å få sprøyte og derette få presset en ormkur ned i halsen;-) Men hun er en sosial og kosete katt så i morgen har hun nok funnet seg til rette.
1 kommentar:

Ella. sa...

Trist å høre at det er så mange katter som går ute å fryser.
Trodde folk hadde begynt å ta til vettet å passe på dyra sine .
Bra de får komme til Høgheim !!