søndag 6. februar 2011

Hilsen fra Hampus:)


Hei hei
Med Hampus går det bare fint. Ser ut som han trives, og barna er blitt veldig glad i han. Han er veldig snill, har aldri bitt eller kloret noen av barna – selv om de av og til gir han litt for mye oppmerksomhet. Han elsker kos, og liker å ligge på fanget vårt om kvelden når vi ser tv. Han trives like mye ute som inne på høsten. Men han er vel litt bedagelig nå på vinteren. Er ikke så veldig glad i å gå ut når det regner, snør, er under 5 minus eller blåser kraftig hehe….Hvis jeg slipper han ut foran huset her, så står han på verandaen å mjaueretter 10 minutter som regel. Da vil han inn igjen. Men når det er finvær, så kan han være lenge ute.
Om kvelden/natta har han funnet seg en soveplass i kleskapet til sønnen på 7 her i huset vårt. Han trives veldig godt der om natta, så vi har lagt til et pledd der nå slik at klærne ikke blir hårete. Om morgenen når vi står opp, kommer han hoppende ut fra kleskapet og følger etter oss inn på badet. Der går han runden for å få kos hos meg, sønnen på 7 og sistemann på 5 år. Han har også fått seg et klatrestativ som han ligger på om dagen. Det står ved vinduet, slik at han kan se ut mens han ligger der.
Bilturer til hytta går også bra nå. Han har sluttet å mjaue underkjøreturen. På hytta stortrives han. Han har vært på lemmen-jakt også. Han viste stolt fram fangsten sin. Det pussige der er at været ikke spiller noen rolle da. Da er han mer ute enn inne. Går rundt oss ute på dagen, luskerrundt alle hyttene på kvelden. Om natta sover han i fotenden til sønnen (kun på hytta).
Legger ved noen bilder slik at dere får se verdens nydeligste katt igjen =) Alle som har hilst på Hampus syns han har et veldig nydelig ansikt. Vi er veldig fornøyd med han. Han har en veldig fin personlighet.
Ha en fin dag.
Mvh. Jorunn
1 kommentar:

Anonym sa...

For en fin katt, og så herlig å lese at han, og familien, trives sånn sammen.