onsdag 30. november 2011

En liten hilsen fra Jonny
Hei:)
Jonny har maset fælt om at jeg skal sende dere noen bilder om hvordan han har det her i Ilsvika, så da får jeg nesten bare gjøre det! I sommer flyttet Jonny og matmor til Ilsvika for å bo sammen med matfar Sondre. Om Jonny skulle være med på flyttelasset var aldri noe spørsmål - klart han skulle! Det gikk over all forventning, han slo seg til ro med en gang og det var tydelig at han trivdes i nye omgivelser. Etter ei lita uke innendørs fikk han komme ut og utforske omgivelsene. Vi er så heldige å bo i ei blokk med store grønt områder utenfor og fri bane ned til fjæra, særdeles populært hos pus!

Det er flere katter her i blokka, en av dem heter Omega og er Jonnys nye bestevenn. Men det stopper ikke der, Jonny har fått seg enda en venn som bor i andre etasje, ei fire år gammel jente. Veslejenta i andre etasje er faktisk så glad i Jonny at hun har døpt han "Kosenussen" og de to kan leke i hagen i flere timer. Hun kunne også fortelle at hun pleier å snike med seg "Kosenussen" inn til seg og gi han litt mat som hun kjøper for sparepengene sine. "Pappa si at æ itj får lov, men Kosenussen e alltid så sulten"! Der var mysteriet om Jonnys bollemage i hvert fall løst!

Ellers kan Jonny også meddele at han ikke trenger å komme til Høgheim i feriene lenger. Jonny har nemlig innyndet seg hos Sondre sine foreldre på Fosen, så der har han bestemt at han skal være i feriene fremover. De har stoooor hage, stoooort hus og han får bare luksusmat! Vi hadde han med en tur i sommer og da fikk han gå rett fra buret og ut i hagen. Han var kjempe flink til å holde seg i nærheten av oss og gikk inn og ut som han ønsket. Han har også vært en tur på besøk til min mormor og det gikk også veldig bra. Innimellom minner han mer om en hund enn en katt;)

Legger ved et par bilder fra hverdagen også. Jonny er en lat og matglad katt med viltre innfall fra tid til annen. Han har blitt mye roligere siden jeg fikk han for snart et år siden (!), men er fortsatt den fineste og beste katten i verden!

Ville ikke byttet vekk Jonny for alt i verden <3Whiskas er det beste som finnes! *hele hodet inni posen*


Familiebilde


Jonny har en del mindre heldige bilder også, her er et av dem…

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha-det siste bildet var jo det beste da :)
Psykopusen-herlig.

Gro sa...

Åhh...så koselig hilsen :)
Virker ut som om Jonny har det toppers, og tvinner alle rundt labbene sine...hihi ;)
Heldige og flotte pusen :)