søndag 16. august 2009

Mor m/4 barn i Granåsen

Da vi nesten var ferdig med stellet på lørdag fikk vi telefon fra bekymrede turgåere som hadde sett en kattemor med 4 barn oppholde seg under pressetribunen på Granåsen. Da vi dro ned for å sjekke fant vi raskt disse søtnosene:




Vi skjønte vel ganske raskt at kattungene var veldig redde og kanskje ikke så vant med mennesker...


Vi fanget først inn mor, før jakten på 4 utspekulerte krabater begynte. Mor hadde på seg et rødt halsbånd da vi fant henne, men dessverre var det ingen telefonnummer på båndet. Hun var heller ikke øremerket eller hadde microchip.


1 down, 3 to go....


Det er kjekt å kunne være flere når man skal fange inn så mange katter



1 liten krabat klarte selvfølgelig å stikke av fra oss...vi trodde den hadde gått under en eske av planker som var spikret igjen. Så vi ringte etter FALCK for å få hjelp til å bryte opp esken.





Mannen fra FALCK var hyggelig og grei, men vi innså at vi hadde lite bruk for han da krabaten plutselig ble observert gående under tribunene....

Og etter forgjeves å ha prøvd å få tak i krabaten, slapp vi til slutt ut mor i håp om at hun skulle begynne å kalle på han. Men mor var utsultet og mer opptatt av å spise og få kos og oppmerksomhet av oss. Etter noen timer og et ekstra vaktbyttet fikk vi ENDELIG tak i alle medlemmene av den lille kattefamilien :)


Heldigvis var det noen som ville være fosterhjem for søtnosene fra Granåsen, og her får de ro og fred til å spise og kose seg med mor. Og det viste det seg at alle kattene er tamme og fine, og vil passe perfekt som noens husdyr.


*lykke*


Så om noen uker, vil 4 stripete sjarmtroll og en veldig snill og kosete mamma være klar for omplassering!

2 kommentarer:

Solveig sa...

Hehe;o) Søtest da! Va litt av ein dag under tribunan det der... Men heldigvis så endt det godt da:o) Men det va å sett tålmodigheta litt på prøve når den siste kattungen forsvant for en periode ja.. Håpe både mamma og de små får trygge og gode hjem!

Linda K sa...

Så nydelige de er :)
Godt dere fikk tak i hele gjengen da! :)