mandag 21. juli 2008

Heldige Ra/Rambo!

Dette er katten Ra 12. september 2006.
Han hadde gått ute i minst ett år. Han var meget sky og holdt seg på hele tiden på betryggende avstand fra oss mennesker. Vi måtte fange han i felle for å få han til dyrlege. Dyrlegen måtte operere og sy ett av øynene han da han hadde gått for lenge med en skade. Ikke noe artig verken for Ra eller oss. Ikke lett å behandle en katt som er kjemperedd og lite menneskevant...
Men han ble friskmeldt etterhvert og havnet på Høgheim i påvente av ett hjem. Vi må innrømme at vi ikke var særlig optimistiske på hans vegne. Heldigvis ble han mer vant til mennesker så noe av oss faste på Høgheim fikk riktig så god kontakt med han og vi så at han kunne fungere i et tålmodig hjem.
For ikke så lenge siden dukket faktisk et slik hjem opp!
Nå har han fått seg et nytt og passende navn; Rambo. Han får lov til å sove i senga til matmor og matfar:) Han bor med en kattefrøken som heter Lambi. Og han har fått seg en bestekompis som heter Fat Kitty!

Og det ser ut som uteområdene i Klæbu er litt bedre enn en bakgård på Rosenborg!
Det finnes heldigvis dyrevenner som gir de aller aller ulykkeligste kattene et godt liv:)
Tusen takk til de som ga Ra et fantastisk hjem!
4 kommentarer:

tante sa...

Herlige, heldige Ra! Det er så godt å se slike bilder.

Katteherberget sa...

Det er veldig artig når de som skal adoptere katt spør hvilke av kattene som trenger et hjem aller mest. Dette nye hjemmet gjorde det og da ble Ra den heldige. Vi håper på flere slike historier fremover.

Anonym sa...

Hei alle sammen! Å så glad jeg ble da jeg åpnet siden til FOD i dag! To gladnyheter! Først bilder fra Ra`s nye hjem. Så godt i hjertet å se at det nytter!! Ra fortjener det aller beste, og det ser jammen meg ut som om han har fått akkurat det:-)

Og så at Morgan Kane har funnet seg ett hjem også!! Helt fantastisk!!

Nå ble jeg glad nå!!

Hilsen Anniken.

Katteherberget sa...

Det er alltid artig når katter blir omplassert til nye hjem. Men er enig med deg at disse to gutta var spesielle:)