onsdag 3. juni 2009

Kjekkaser

Det er masse kjekke kattegutter på Høgheim, og jeg tør påstå at det er større sjanse for å finne drømmemannen her enn for eksempel en lørdagskveld ute på byen. Man trenger heller ikke sminke seg og ellers fiffe seg opp for å sjarmere disse gutta. Litt kosestemme, koseprat og noe vått i matkoppen er mer enn nok for å få oppmerksomheten til disse myke firbeinte kjekkaskatteguttene. Her vil jeg presentere litt av utvalget som befinner seg på Høgheim. Kanskje finner du drømmemannen? :)

Her er Ravioli. Han er fastboende på Høgheim, og har rollen som vaktmester på Høgheim. Han er i utgangspunktet sjenert, men hans nysgjerrighet og livsgnist tar overhånd, så man kan si han er tilstede hvis det skjer noe på Høgheim. Når Asbjørn snekrer så følger vaktmester Ravioli på om det skjer på riktig måte.

Gåsbakk er i utgangspunktet en såkalt villkatt som ble født ute av en hjemløs kattemor. Gåsbakk har virkelig blitt tryggere både på seg selv og mennesker, og han er et eksempel på den oppfatningen om at alle katter har en reell mulighet til et godt liv hvis menneskene er tålmodige og kjærlige. Gåsbakk er iallefall et "catch". Leken, kosen og med de herligste ømme øyne :)
Dette er Jack Jakob. Han er også fastboende på Høgheim. Han er litt sånn uoppnåelig "kjærlighetsobjekt".
Kommer folk for nærme,så stikker han unna. Han er liten, rund i fasongen og med de nydeligste øyne i verden. Han er en fyr du bare får lyst til å løfte opp og bare holde rundt og vugge, men det scenarioet er nok kanskje en fantasi som aldri blir virkelighet...


Følg med videre for presentasjon av flere kjekkaser

1 kommentar:

Anonym sa...

Venter alt på flere kjekkaser ;) Var morsomt å lese dette innlegget :D