mandag 20. juli 2009

En hilsen fra Lillemanns familie:)
En takk og hilsen fra Lillemann Sivertsens nye familie !
Lillemann Sivertsen het katten som valgte oss som sin nye familie i desember 2008.
Han er en sosial , kosete og usedvanlig pratsom katt. Det er herlig å bli møtt av Godmorgen-hilsenen hans når vi står opp om morgenen J Eller å bli hilst av en katt med halen til værs og mange godlyder når vi kommer hjem fra skole eller jobb om ettermiddagen. Og er det leggetid, venter han allerede å bli hentet av en av barna , og skulle det bli litt sent, blir vi påminnet av spørrende kattelyder. Og like pratsom er han, når han var ute og kommer inn om kvelden og forteller oss at han er tilbake nå J

Herlig kosete er han også, og det hender han sitter på fanget og henter forsiktig hånden vår med poten sin – ved å bruke tærne og ikke klørne! – for å bli klødd og koset.

Reviret hans er liten, han går ikke langt, og det er vi glade for. Men den katten som krysser hagen hans får vite at den befinner seg på hans område.

Lillemann er en herlig katt og nylig blitt 11 år og siden han ser sprek og ung ut håper vi og regner med å ha han hos oss ennå i mange mange år.

Hvis noen ønsker seg en katt vil jeg virkelig anbefale å besøke kattene i FODs lokaler og bli kjent med dem!
Og jeg vil takke alle disse ildsjelene som jobber i FOD og gjør en fantastisk innsats for at så mange katter får et nytt hjem og så mange mennesker en ny venn eller et nytt medlem i familien !


3 kommentarer:

Anonym sa...

Å så herlig å se at han nyter friheten i sitt nye hjem ;) Er alltid koselig å se igjen katter man har stelt på Høgheim - ekstra godt å se at han har det så bra med tanke på at han er en del år eldre enn mange av de andre.. Han fortjener en god alderdom - noe han heldigvis vil få hos dere =D

God sommer ønskes Lillemann m. eier!

Anonym sa...

det var godt å høre at hann har det fint

Anonym sa...

Lillemann er en veldig søt og kosete katt, han er kjempefin!