onsdag 28. oktober 2009

Hilsen fra Sweadhi

Hei!
Nå er det gått over to år siden vi fikk pusen vår fra dere, og vi tenkte det ville være hyggelig for dere å få vite at alt står bra til med Sweadhi. I fjor sommer flyttet vi fra Trondheim til Oslo, og da ble selvsagt Sweadhi med på lasset. Han var ikke så glad da vi tok flyet fra Værnes, men straks han fikk slippe ut av buret vel fremme i Oslo, steg humøret igjen. Han er en skikkelig kosepus.
Han fant seg fort til rette her på Røa, og er etter hvert blitt en skikkelig utepus. Tøff i trynet er han også blitt - både nabokattene og forbipasserende løshunder får merke at pus ikke lar seg pelle på nesen. Slik var han ikke i Trondheim, da var han mer forsiktig og nervøs av seg.Han er veldig hjemmekjær, og kommer nesten alltid løpende når vi roper på ham. Han følger også etter oss når vi går tur i nabolaget. Det er nesten som å ha en hund...
Legger ved noen bilder, så dere ser hvordan han har det nå. For øyeblikket ligger han og sover som en stein i kurven sin. Det har begynt å bli kaldt og mye regn ute, og da er det plutselig ikke så gøy å stikke ut en tur om kveldene lenger, synes pus.


Vennlig hilsen Svein Arild og Anniken1 kommentar:

Katteherberget sa...

Artig å få tilsendt så flotte bilder. Nydelige høstfarger, både på katt og omgivelser!