fredag 5. februar 2010

Gåsbakk og Solveig

Nå har Gåsbakk vært hos oss i noen måneder. Det virker som han trives, men noen kosekatt er han enda ikke blitt. Vi tenkte at det kunne hjelpe å ha en annen kosekatt i huset, slik at Gåsbakk ser at kosing ikke er farlig. Derfor har vi hatt Solveig på besøk siden nyttår. Desverre viste det seg at Gåsbakk og Solveig ikke var noen god match. Bildet under er en god illustrasjon på forholdet mellom dem.

Gåsbakk er nysgjerrig og ønsker kontakt, mens Solveig bare blir stresset og knurrer og klorer. Siden de enda ikke er blitt venner skal Solveig flytte til et annet fosterhjem nå, i påvente av at hun får et permanent hjem. Et artig resultat av besøket er at Gåsbakk har begynt å prate. Før lagde han ikke en lyd, mens nå snakker han både til Solveig og oss.

Jeg håper noen snart får øynene opp for Solveig. Hun er en nydelig kattepus med  sin rosa snute og myke pels. Når hun vil ha kos ruller hun rundt på gulvet, og av og til når vi løfter henne lager hun et lite "pip". Ellers er hun leken og nysgjerrig som en normal, ung kattefrøken. Kanskje disse bildene vil sjarmere noen i senk...??

1 kommentar:

Datt sa...

Jeg ble absolutt sjarmert i senk, men desverre til ingen nytte! :(
-Elin-