lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år fra Dean

Det er vel ikke noe bedre måte å starte det nye året på enn med en hilsen fra Dean og hans nye hjem? Dean hadde vært på katteherberget veldig lenge da noen endelig fikk øynene opp for han og tok han med seg hjem. Vi vet at det kan være utfordrene og at man må være tålmodig når man får beskjedne katter som Dean i hus. Men vi vet også at disse kattene vil blomstre hvis de får den tiden de trenger på å finne seg tilrette i sin nye familie. Det ser ut som om Dean allerede har begynt å føle seg hjemme i sin nye familie:)Hei alle sammen:-)
Jeg tenkte at jeg skulle sende dere en hilsning og en oppdatering av hvordan det går med Dean.
Dean har nå vært her sammen med oss i en måneds tid. Jeg tror nok han fortsatt venner seg til forandringen, men jeg legger merke til at han dag for dag får mer trygghet og tillit både til meg og til de firbente jeg deler hus med: Lucy og Lucinda.

Tilvenningen med de andre kattene har gått overraskende bra. Dean er jo snill som dagen er lang og det har kattefrøknene mine også oppdaget. Lucy lager fortsatt litt lyd når han kommer, men er den første til å sniffe på han når han ikke ser det;-) Lucinda har lagt sin elsk på Dean og får han med på lekinga si. Hun er en ertekrok så jeg ser at han setter henne på plass innimellom med labben sin.

Dean har fått sine favorittplasser og de veksler han mellom, alt etter hvilket humør han er i. Vil han være i fred så legger han seg under bordet eller stolen eller bak juletreet.
Eller så ligger han i kurvstolene. Han har spesielt lagt elsk på en og blir betuttet når den okkuperes av en av de andre;-)

Han er veldig glad i mat og har blitt veldig flink til å sette sine store vakre katteøyne i matmor når hun står og lager mat. Da må jeg innrømme at det vanker både en og to biter med noe godt ned til han. Jeg skjemmer nok bort han endel men det er ganske vanskelig å holde seg hard når han sitter der med sine store vakre øyne....

Legger ved noen bilder og vil også få lov til å ønske dere ei fortsatt god jul og et godt nytt år.
Hilsen fra Dean, Lucy, Lucinda og matmor Line

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å, så godt å se at gogutten har fått et ordentlig hjem!=)

JULIEK sa...

Utrolig godt å se at Dean har fått et hjem. Man føler ekstra for de som er på katteherberget så lenge. Tok selv med Myrrha hjem i vinter. Hun hadde vært der lengst og så var det vel Dean som hadde vært lengst etter henne. Godt at begge har et hjem nå : ))))

Katteherberget sa...

Ja det er nok Myrrah og Dean som er de som vi har vært mest bekymret for i år. Og da er det selvsagt ekstra artig når de får gode hjem.
Men vi har endel katter som venter på Høgheim nå også. Nille, Genette, Smed John og Mareck er veldig klare for å flytte nå...
Dessuten trenger de kattene som er i fosterhjem permanente hjem. Det er virkelig nok katter å velge blant...