lørdag 6. mars 2010

Garibaldino

Garibaldino har spist mat hos oss den siste tiden. Han har gått inn katteluken og forsynt seg av vann og mat. For to uker siden fikk vi omsider fatt i denne lille krabaten og han har etter den tid bodd på gjesterommet vårt. F.O.D. har sørget for at han har blitt vaksinert, kastrert og ID- merket.
Nå er de på tide å flytte ut fra gjesterommet vårt og opp til katteherberget slik at han kan bli omplassert. Det har vært en koselig katt og ha på besøk, men vi har huset fullt, så her kan han ikke bo for alltid. Heldigvis er han en utrolig snill og medgjørlig pus, så forhåpentligvis trenger han ikke å vente så alt for lenge på et godt hjem.
Hvis dere lurer på hvorfor han har fått det snodige navnet Garibaldino, så kan dere se på de nederste bildene der han ser ut på katten som sitter på naboens gelender. Der sitter nemlig katten Garibaldi (tidligere fodkatt) og Garibaldino er veldig lik han av utseende, bare litt mindre.. Navnet Garibaldi kommer fra en italiensk geriljaleder/kriger. Og Garibaldino har tydelige spor og arr etter slossing. Så man kan vel kalle han den lille kriger;-)
Men snill er han altså. Veldig snill. Egentlig alt for snill...

Ingen kommentarer: