lørdag 10. juli 2010

Fosterhjem

Nå er det høysesong for kattunger. Dvs vi får fryktelig mange telefoner om kattunger som er funnet. For å kunne hjelpe disse små trenger vi hjelp!
Kattunger bør være i et vanlig hjem for å bli sosialisert og for å få den omsorgen de trenger. Nå når mange av våre faste fostehjem er på ferie er det mangel på slike midlertidige hjem. Vi håper nå at noen katteelskere der ute, som skal være mye hjemme i sommer, kan stille opp for disse kattungene. Vi tar utgiftene og ordner utstyr. Dere forpliktere dere til å gi kjærlighet og omsorg den perioden katten er hos dere.
Ta kontakt på tlf 48 27 80 55 hvis du tror dette kan være noe for deg.
Lørdag heter kattungen på bildet. Den kom til oss i dag og er dessverre på katteherberget i mangel på fostehjem. Kan du hjelpe denne skjønne og livlige krabaten?

2 kommentarer:

Eldbjørg sa...

Ser at folk reiser på ferie og lar søte små kattunger klare seg som best de kan.På Høgheim er det mange flotte katter med en trist fortid.De frivillige gjør en en god gjerning og tar oppgaven alvorlig syns jeg å merke. ( tenker spesielt på Saigon som fikk være med på setra. )Rundt omkring i Tr.heim og omegn sitter det mange enslige/ensomme damer og menn 50-60-70 åra.Det å ha en sovende katt hos seg er både koselig å beroligende.
Hva med å invitere UKE adressa oppover ,en helsides artikkel om Høgheim ,Fod og kattenes triste fortid tror jeg vil fenge mange.Det er mange som aldri har hørt om katteherberget .Og det er mange som leser UKE.adressa.

Katteherberget sa...

Du får tipse Adressa.Har hørt et "lite rykte" om at Ukeadressa skal skrive om Dyrebeskyttelsen og deres fosterhjem. Kunne godt ha tatt seg en tur innom oss også synes jeg;-)