søndag 25. april 2010

Er det mulig?


Noen av dere husker kanskje at vi har skrevet om Roald tidligere i bloggen. Han ble funnet i Ila og kom til oss for en tid tilbake. Da hadde han store infiserte sår på bakparten og det var faktisk usikkert om han ville berge livet. Men fosterhjemmet på Melhus tok godt vare på han og sammen med dyrlegen fikk de han frisk.
Ettersom formen begynte å bli bra så fikk Roald lov til å være utendørs til fosterhjemmet. Og det gikk veldig bra. Men så ble han borte et døgn før han kom hjem. På neste tur var han vekke i tre døgn før han kom tilbake til fostehjemmet. Deretter ble han borte og kom ikke tilbake.
Vi la ut annonse på nett og peppret nærområdet med plakater. Vi syntes det var rart at en sosial katt som Roald bare forsvant. Men så fikk vi tips om at han var observert i et boligfelt et godt stykke unna der han forsvant. Og nå kommer det som er underlig...
I det huset som han hadde slått seg ned ved bor nemlig kattemoren til Roald. Hun hadde fått kattunger for flere år siden og en av kattungene, Roald, hadde flyttet til Ila sammen datteren i huset. Roald hadde bodd lenge i Ila, men hadde forsvunnet for ca ett år siden da eieren hans hadde skaffet hund!
For en tilfeldighet;
Roald kommer opprinnelig fra Melhus. Blir borte fra sitt nye hjem i Ila. Blir plasser i fosterhjem på Melhus. Og finner deretter veien til stedet han bodde som kattunge og tilbake til mammaen sin!
Nå er han fortsatt på Melhus og vi er spent hvor han kommer til å bo fremover.
Melhus? Ila? Eller forblir han FOD- katt på jakt etter et nytt hjem?


4 kommentarer:

Solveig sa...

Mulig jeg er litt ekstra følsom.. Men når jeg leste dette så måtte jeg faktisk gråte litt. Noe så koselig da! Håper uansett utfall, at Roald får et godt og verdig liv!

Anonym sa...

Ble helt rørt, jeg også. Alt godt til Roald.

Anonym sa...

Så fantastisk!

Men hvor er pusen nå? Har han fått ny familie eller er han tilbake i sitt gamle hjem?

Katteherberget sa...

Hei.
Roald er på Melhus i det hjemmet han opprinnelig kom fra. Og det ser ut som om han blir der;-)