torsdag 14. oktober 2010

Hilsen fra Fernando
Hei
Her i Selbu storkoser vi oss, Fernando begynner å bli en voksen katt. Han er slank og langstrakt. Meget pen herremann. Det er ikke lenge til han skal kastreres, men lykkelig uvitende er han :)
Fernando elsker å være med oss ut på ettermiddagene, og nå som høstløvet flyr i vinden har han nok å holde på med. Ellers er han virkelig en kosepus, ligger langflat i sofaen, breier seg ut. Men når vi sitter der, vil han helst ligge tett inntil oss. Øverst på klorebrettet er det også greit å ligge, hvis yngste tobente i familien blir litt for klengete! Der ligger han og har oversikten!
Ellers synes han det er kjempe spennende å se på ilderene, de har nå fått en binge av tre i 2.etj, og det hender vi ser Fernando oppe i bingen mens de sover, da forsyner han seg av tørrfòret deres. (det er tørrfòr fra dyrlege beregnet på kattunger). Men så fort en av de små ilderene våkner til, hopper han elegent over bingen.
Hver kveld er han også morsom, når sønnen skal spise kveldsmat kommer Fernando inn på kjøkkenet. Han står på bakføttene og snuser på sønnen. Tigger akkurat som en hund. Og er han heldig slipper sønnen ned en liten bit brødskive med leverpostei eller skinkeost. Dette skjer hver kveld!Heller ikke når sønnen skal bade får vi være i fred, Fernando er med overalt. Sitter i hyllen med håndklær ved siden av badekaret, og følger nøye med. Han er virkelig herlig!
Sender med noen bilder av Fernando. :)
MVH Lene og Fernando


Ingen kommentarer: