søndag 17. juli 2011

Sommer på Høgheim

JacksonKattene på Høgheim storkoser seg nå i sommervarmen. Vi tok noen bilder i dag etter de hadde fått kos, stell og mat. Og de fleste var ganske så avslappet. Her er bilder av noen av kattene på herberget.


Jonne


Lucien


Pavarotti
Våddan har ikke ro til å slappe av. Han vil ha KOS. Masse kos!SimbaSkippern- ny pus. Skipskatt selvfølgelig;-)

Stina vet å slappe av i varmen.
Gjestepusen Ayla


Så var det gjestekattene da. De er bare på opphold og venter kun på at eierne skal komme hjem fra ferie;-)Babri. Vaska vi ikke nesen din for noen dager siden?
Lille Blondie

Elias har blitt stor pus.Erika og Elias

Holly er klar for en dupp.

Tre sorthvite korthårede katter i gjesteavdelingen nå. Tror dette er Magnus;-)Narnia har funnet seg en plass midt på gulvet i luftegården.
Punktum.

Spiderman kom på opphold i dag.

Det gjorde også broren Superman... Eierne deres fikk møte hverandre og snakket litt om hvor like de er:)


Snedig at de begge la seg i kattedoen for å sove... Er det gener eller likt oppvekstmiljø mon tro..
To store hannkatter som har funnet hver sin plass i fred og fordragelighet. Lunde og Tonstad.Åsemor har det som plommen i egget i luftegården. Hun har blitt en stor og flott katt.

5 kommentarer:

Marianne TanteUll.com sa...

Må legge inn et godt ord for skjønne Pavarottien! Det var hos oss han slo seg ned, og vi skjønte raskt at han var en spesiell pus. Så kjælen, kosesyk og med en stor personlighet. Håper noen forelsker seg i han, og tar han med seg hjem snart <3

Katteherberget sa...

Det håper vi også! Han er virkelig en perfekt katt for de som liker rolige og kosete katter. Trenger man litt kos så er det bare å løfte opp Pavarotti så får man en lang og god klem;-)

Iren sa...

så kjekt å se bilde av Elias og Erikka! "Barna våre" er jo blitt utrolig flotte voksne katter! :) De har det nok godt der de er! :)

Katteherberget sa...

I dag når jeg la i doene måtte Elias godkjenne hver eneste ett før vi fikk satt de på plass. Jeg la i aviser, han hoppa oppi doen, romsterte litt der, la seg ned,jeg bar doen på plass, med han oppi. Dette gjentok seg til alle doene var på plass... Erika var høyt og lavt i luftegården i dag. De har virkelig blitt flotte og artige puser:)

christin isabell sa...

ååh, så mange fine puser:-) elsket spesielt at brødrene spiderman og supermann kom til samme sted til samme tid. de virker som noen go`gutter. kunne tenkt meg å jobbet som frivillig på et slikt sted som katteherberget:-) det ser hvertfall ut som kattene storkoser seg hos dere