fredag 22. oktober 2010

Motorpus

På denne parkeringsplassen på Saupstad har det vært litt drama i dag. Vi fikk melding om en bitteliten kattunge som løp fra motorrom til motorrom og ikke lot seg fange. Etter mange timer fikk vi i samarbeid med Grete fra Dyrebeskyttelsen fatt i det lille knøttet. Og det er helt klart at en så liten kattunge ikke har noe å gjøre alene utendørs. Nå er han inne i varme, men vi fundere veldig på hvordan kattungen har havnet i en slik situasjon...
5 kommentarer:

Studenten sa...

Har han/hun funnet et fosterhjem? :)

ella. sa...

Stakkars lille knøtt ! Godt at han har kommet inn i varmen.

Katteherberget sa...

Kattungen skal til et av fosterhjemmene våre som har hatt flere slike små knøtt før. Hun har også egne katter og det blir fint for kattungen å ha noen andre firbeinet å forholde seg til.

Julie Bernadette sa...

awww noe så utrolig sjønt :D :)

Helen sa...

Da har Motorpusen vært hos oss ett døgn. Det har gått bra. Ser at hun er skvetten, både for brå bevegelser og lyder. Og jeg skjønner også at dere strevde med å få tak i henne i går. Vi holdt på en stund i går kveld for å få tak i henne så hun kunne være på badet i natt. En løftet sofaen og den andre prøvde å fange henne i farten. Det var ikke lett :-)

Det går bra med henne og mine to katter. Hun freser litt til de, men må bort og terge de. Når hun blir litt for intens, hender det at hun får et dask. Hun er mye mere skeptisk til mennesker.

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne finne på et navn på S til henne. Da jeg leste om Motorpusen, fikk jeg sangen "Mustang Sally" på hjernen. Så da er det vel ikke noe sjokk når jeg sier at hun heter Sally :-)