lørdag 27. november 2010

Et hjem til jul?

Jonne er verdens snilleste, godeste og koseligste pus.
Nå håper vi at noen får øynene opp for han før jul og gir han et hjem. Han er for tiden i et flott fosterhjem på Møllenberg, men de reiser snart hjem til jul og da må Jonne på Høgheim.
Drømmen vår er at han får flytte rett fra fosterhjemmet og til et nytt permanent hjem.
Noen som har lyst til å gi denne flotte katten verden beste julegave i form av et hjem?
Ta kontakt med oss da:)
Tlf 48 27 80 55


Les mer om han på omplasseringsiden vår:

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Ville bare sende en liten statusoppdatering på Dean jeg:-)
Han har nå vært hos meg i litt over et døgn og jeg syns det går overraskende bra.
Hans foreløpige favorittgjemmested er i vinduskarmen bak min mammas brudekjole.Der titter han frem når jeg kommer, hveser litt men har akseptert at jeg er innom og sjekker. Det skal bli spennende å se hvordan det går fremover men lover å holde dere oppdaterte:-)

Ha en fin 1.søndag i advent:-)

Katteherberget sa...

Takk for oppdatering. Hvis det ordner seg for Dean nå så har vi og han fått verdens beste julegave. Krysser fingrene for at han vil trives!

Ella. sa...

Er det mulig !!
Har Dean fått seg et ordentlig hjem.Takk og pris for det,håper han vil trives.
Er spent på hvordan det går med han.
Håper på oppdateringer.

Unknown sa...

Må bare komme med en liten kommentar ang Dean. Han ble jo i går så ufattelig nyfiken på dette andre kattevesenet som er i hus at han ville ut av hula si. Gjorde seg fin og snakka vettu..Hva han fikk i retur? Fresing og knurring! Stakkars Dean ble så betutta at han søkte tilflukt under senga mi og der har han ligget etterpå. Han kommer frem for å spise men det virker som han mener tøtta kan bare ha det så godt;-O

Katteherberget sa...

Må nesten le. Snille Dean blir satt på plass av en kattefrøken. Ja vi kunne vel ikke vente annet;-)Men hun må vel vise hvem som er sjefen og at det var hun som kom først. Det er vel vanlig i slike situasjoner. Han kommer nok frem fra sengen etterhvert. Godgutten:)