fredag 3. juni 2011

Hvem blir den heldige?

Vi har mange katter som venter på hjem. Noen er i fosterhjem og noen på katteherberget. Det er ikke den letteste tiden å få omplassert katter nå, derfor blir det ekstra spennende nå det kommer noen for å hente seg katt. I dag var det noen som tok turen opp til Høgheim for å se på kattene der. Og både vi og kattene ventet i spenning;-) Ville det bli Våddan, Jackson, Vally, Gunn, Genette, Jonne, Nitus, Aroma, Dronning, Rokade, Remis, Magnus, Lucien, Max Timon eller Pavarotti som fikk dra i dag?
Jonne er en av kattene som har ventet veldig lenge på et hjem. Snill, kosete og super søt. Kanskje blir han den heldige?Jackson er også en skikkelig godgutt.


Store flotte Max Timon lengter ut.


Skøyeren Magnus i et rolig øyeblikk.


Aroma er jo helskjønn.Snille Nitus som har kjempet for tilværelsen gjennom en hard vinter. Kanskje det blir hans dag i dag?


Bamsen Pavarotti er klar til å flytte:)


Rokade har blitt mer og mer sosial og det blir nok snart hans tur...


Artige Gunn øver på ablegøyer. Det er jo noen som liker det.Genette har nok resignert litt i påvente av et nytt hjem, men har tatt turen ut. Kanskje det er for å vise frem de skjønne fargene hun har?


Ja kattene er klare for å sjarmere. Men hvem blir den heldige? Vi har noen vi håper på, men det er jo ikke alltid det klaffer...


Nitus kan gjerne bli med ser det ut for.


Og det kan Dronning å....Men denne gangen ble det Aroma. Og vi tror det blir full klaff! De som hentet henne ønsket en liten hunnkatt som er sosial og kosete. Og det er Aroma!

Vi ønsker Aroma og hennes nye familie lykke til.

Og det ordner seg nok for resten av kattegjengen på Høgheim også før eller siden:)

Ingen kommentarer: