mandag 17. oktober 2011

Dronning har kommet hjem:)
Hei igjen.
Her hos oss går det bare bedre og bedre. Dronning, eller Lucy som vi kaller henne ser ut til å ha funnet seg godt til rette både med oss og vår andre katt. Hun virker trygg og utforskende, og har ingen problemer med å omgås vår andre katt lengre :)


Vi fikk en kjempeutfordring i at vi pga min jobb måtte flytte til Brønnøysund 1.Oktober. Ikke heldig med tanke på hvor kort tid det er siden vi fikk Dronning i hus. Men igjen må jeg si at den søte lille imponerer oss. Helt uten synlige problemer har hun tilpasset seg et nytt hjem enda en gang, og ser ut til å trives utmerket her.


Hun har begynt å gå ut litt, og ser ut til å trives godt i sin nye hjemby.
Litt kresen i matveien er vel de fleste damer. Dronning spiser helst Royal Canin tørrfor, Eukanuba går greit for avvekslingens skyld, men ellers er det kun nykokt torsk som gjelder :) Vi prøver å koke fisk til kattene en gang i uka, og da er det rene julekvelden her.


Vi har blitt kjempeglad i den søte lille Lucy. Som kommer å mjauer for å vekke oss, trår på puta og maler, og hopper opp i sofan og stanger oss når det er kosetid. Hun er så søt og snill. Gjør aldri noe galt og virker som hun liker å være med oss like mye som vi liker å ha henne her:)


Noen bilder ligger vedlagt:)


Mvh
Espen

1 kommentar:

Marianne sa...

Det er så godt å se at Dronning trives! Hun har fått en flott hjem!