onsdag 19. oktober 2011

Herkules

Hei!


Her kommer en liten hilsen fra Håvard, nå kalt Herkules. Han lever livets glade dager på Nedre Singsaker, strålende fornøyd med å slippe å dele oppmerksomheten med andre katter. Men dele oppmerksomheten det må han; for nå deler han hjem med en liten boxervalp som er midt i trassalderen. Det kan til tider være veldig plagsomt, så han vet å søke ly under sofaen når hunden springer villmann på stua. Når hunden oppfører seg som hunder skal går de to godt sammen, til å bare ha bodd under samme tak i 2,5uker.

Men der er vel liten tvil om hvem av de som er sjefen..........?


Livets glade dager handler mye om sofaen:

Og mat, både tørrfor og fisk, men også den luksusen å drikke renende vann hver dag - for det er morgenritualet her i hus!Flink som han er har han alt fått lov til å utforske nærområdet sitt, og hvor lenge han er ute på frifot har variert fra 20min til 6 timer! Det er mange nabokatter her, noe han ikke helt vet hvordan han skal takle. Den svarte nabokatta har alt gitt ham litt juling, og den Hellige Birmaen skremte han opp i et tre..Men det kommer seg nok. Bussen har han også tatt - og det var ganske spennende, men ikke skummelt. Han lå rolig å så på alle menneskene. Også hos dyrlegen var han snill gutt selv når en hund puttet nesen sin opp i buret hans!

Som dere skjønner har Herkules det bra; han kunnet ikke passet bedre inn her enn han gjør! Makan til tålmodig og snill katt skal du lete lenge etter, selv når en hunden tråkker på halen hans, i lek, kommer det bare en liten advarsel før han trekker seg forsiktig unna.

Takk for at han fikk flytte hit!

Klem fra katten med de fineste potene:1 kommentar:

Anonym sa...

det var hygerlig