søndag 4. desember 2011

Hilsen fra Snusk


Hei.


Her går det bare bra. Max (Snusk) har funnet seg fint tilrette, og styrer nå hele husholdet. Alt fra vekking om morgenen i helgene, til bistand på pc o.l. Han er en veldig spesiell katt - supersosial.Går etter oss overalt - skal være med på absolutt ALT.


Han er kastrert, med noen komplikasjoner. Måtte gå med krave da han slikket på seg betennelse i såret. Antibiotika og krave måtte til, men nå er alt bare bra. Han er tatovert, og går også med halsbånd med telefonnummer.


awoetitrRUH23RrwefrOtIH OOOOOPPPS her kom Max på tastaturet ja......Han har blitt STOOOOR. Vi må begrense inntaket av mat, men dette er ikke enkelt. Gutten vår, Magnus, og Max har virkelig funnet tonen. Det er nesten sånn at Max skjønner at han ikke kan "herje" med Magnus.


Vi er hellig overbevist om at vi ikke kunne ha fått en bedre katt. Han er rett og slett perfekt for oss (unntatt vekkinga på søndagsmorgen da ;-))Sender med noen bilder så dere får se.


Hei så lenge, Berit

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh, koskatten. Blir så rørt når jeg leser og ser av bildene at Magnus og Max klaffet så bra som vi trodde.Vi snakket om Snusk og Smask senest i går da vi traff "tanten% til Smask. Hun som henten han er også strålende fornøyd. Jonas, min sønn, sa at dette var de beste kattene vi hadde passet:). Du får hilse Magnus og si at vi ser Max trives og har det bra hos han. Lykke til videre og ha en fin førjulstid.
Hilsen fostermor Rigmor

Anonym sa...

Hei Rigmor.
Takk for koselig hilsen :-)

Vi har jo hatt katt før, men aldri noen som Max. Han er veldig spesiell og god. Dere som har hatt han før oss har virkelig gjort en god jobb. Tusen takk. Ønsker dere, og alle kattevenner, en fin førjulstid. Skal bli moro å se når juletreet kommer inn....... ooops, katt i treet :-)) Hilsen mamma Max