lørdag 6. august 2011

Isolde uten bånd:)

Hilsen fra Isolde
Hei!
I dag tok vi sjansen og slapp Isolde ut uten band. Hun sniffet seg gjennom det som virker å være kattenes "rute" i nabolaget. Hun storkoste seg, men fikk imidlertid en litt uhyggelig opplevelse på vei hjem, da fire søskenkatter sa fra om at hun var gått feil...

Hun sprang heldigvis rett tilbake til hagen sin og holdt seg der resten av tida. Turen ble avsluttet med favorittretten hennes; paté, på verandaen. Hun har garantert fått seg en opplevelse i dag :)

Hanne og Knut

5 kommentarer:

Mari sa...

Det var sikkert artig for henne det:)

Ella. sa...

Isolde er en veldig fin katt !
Forstår at hun blir tatt godt vare på.Hun er heldig!

Katteherberget sa...

Ja Isolde har det nok veldig godt nå. Det er utrolig fint for oss å se at hun har flotte utemuligheter og en "spennede" hverdag med mange nye opplevelser;-)

Frøken Funky Farm sa...

Er så koselig å følge med på Isolde! Jeg falt fullstendig for henne i fjorvinter, men da hadde jeg ikke anledning til å ta henne. Godt å se hun fikk det så bra!

Hanne og Knut sa...

Isolde har blitt ordentlig utekatt siden denne oppdateringen fra oss. Verandadøra står alltid åpen slik at hun kan gå ut når hun vil. Vi garanterer at hun lever late og innholdsrike dager på Sunnmøre :) Hilsen matmor og matfar.