fredag 14. september 2012

Hilsen fra ItzyHei! Jeg kan fortelle at Itzy trives veldig bra hos oss. Det er ikke tvil om at hun er glad i hunden våres fra første dag. "Kjærlighet på første blikk", hvis det finnes sånt hos dyr.
Hun er en veldig tålmodig katt med våres hund, har ikke klørt en eneste gang selv når Afra dytter med snuten på henne. Hun har bare hvest litt i begynnelsen og laget en pukkelrygge(jeg vet ikke om det er riktig norsk, men dere forstår sikkert hva jeg mener) hvis Afra kom for bratt på henne, men hun har ganske fort oppdaget at hunden er ufarlig og vil bare leke. Så dem ligger allerede siden 3.dag ofte ved siden av hverandre.
Itzy hopper ikke på bord og benker og lærer seg fort at hun ikke har lov å gå inn i grovkjøkkenet for eksemple. Hun er veldig glad i mat og vi er i tvil om vi skal har mat stående tilgjengelig hele tiden, fordi hun spiser også dobbelt porsjon eller mere hvis vi fyller skålen flere ganger om dagen og hun er ja litt lubben allerede. Vi har prøvd i går med litt lufting og det går kjempebra. Så hun går ut siden i går. Vi vet at det er litt tidlig, men vi bor helt alene og rolig og det går kjempebra. Hun lærte kjempefort å bruke kattedør og finner tilbake og går inn og ut. Så hun bruker ikke kattedo lenger og går ut hvis hun har avføring. Vi er veldig glad at vi valgte riktig katt und hun er en så nydelig og fin katt!!
Det er en ting som er veldig morsomt: Hvis Itzy kommer på våres fang så få vi en massasje på maven, fordi hun tramper med begge føtter på våres mave om hun massere. Med vennlig hilsen fra Jutta, Knut, Afra og Itzy!  

1 kommentar:

Ella sa...

Tror den katten har kommet til et godt hjem!!