mandag 17. september 2012

Twister hilser!

 Hei,

Her er noen noen bilder av Twister, som nå heter Maxwell, kort Max.

Max tilbringer sine dager på jakt etter alt som rører seg. Det beste han vet nå om dagen er en jordbær fra Smuleskogen.com som han fikk av "tante" Hilde. Den kan han løpe etter i mange timer i strekk! Ryktene skal ha det til at det i lekene er "cat-nip" (?) helt fra USA :) Han elsker også klatre/klorestativet sitt - det var vel investerte penger med en liten pus i hus. Han følger etter oss overalt, og vil gjerne inn i ting. Inn i rom, inn i skuffer og inn i skap. Det er tydelig at han elsker å ha god plass nå. Han løper og løper og løper rundt, kreftene tar liksom aldri slutt.

Max har ikke heeeelt skjønt det med kos enda. Han koser litt... og maler da som en gammel maskin, men det er helt til han kommer på jordbæra si igjen :) Det blir litt mer kos dag for dag. Når man er så søt vil jo gjerne menneskene kose heeele tiden, men det synes altså Max blir litt slitsomt. Han har gått i kassen sin siden han kom, og spiser og drikker nesten som en voksen katt... kan nesten kjenne en liten mage faktisk. Man må kanskje begynne å holde litt igjen.... :)

Ser det er kampanje på sterilisering denne måneden, og oktober. Skal ringe å høre om det er for tidlig for litte Max. Tror han kan tenke seg en tur ut om ei stund.


Vi høres nok igjen.

Hilsen Tone Hagh (og Max og Kenneth)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Arti å se kattungen vi fant på veien mot hølonda.godt å se han har det bra. Hilsen johan og maria glæstad

Anonym sa...

Åhh... så denne kommentaren først nå. Så koselig :) Skal sende inn en ny oppdatering om Max straks, så får dere se. Han har det fortsatt veldig bra! Hilsen Tone