mandag 12. november 2012

Mommi


Mommi er en av de kattene som ikke har hatt det særlig greit før hun kom til oss. Hun bar preg av at hun ikke hadde optimal da hun kom til oss med sine 5 kattunger. Nå har hun vært i et flott fosterhjem i lengre tid og har utviklet seg enormt. Les hva fosterhjemmet har å si om henne:

Heisann..
En liten oppdatering fra Mommi som er i fosterhjem på Flatåsen :)
Det går veldig bra med Mommi, hun har forandret seg enormt fra hun kom til oss og til nå. Hun er blitt en meget sosial dame, og er alltid der ting skjer. Om kvelden går hun bare å tripper å venter på at jeg skal legge meg så hun kan krype i senga ilage. Hun sitter alltid innenfor ytterdøra og venter når jeg kommer hjem ( jeg lurer av og til veldig på hvordan hun vet at det er jeg som kommer, og ikke noen andre som går i trappen for hun sitter der uten unntak)

Hun er meget smart , og veldig nysgjerrig og når hun ikke sover er hun stort sett alltid på oppdagelsesferd. Hun gjør mye morsomme ting som får oss til å le ofte av henne.. Da hun kom hit tok hun aldri intiativ til kos eller kontakt. Nå er hun veldig kontaktsøkende, hun krever sjeldent kos selv, men elsker å bli løftet opp og kost med. Hun er kjempesnill med barna og de får løfte henne og leke med henne uten at hun noen gang har gjort dem noe.

En utrolig koselig katt med en herlig personlighet. Hun er en veldig behagelig katt, som er mye selskap i men allikevel ikke gjør noe "plagsomt" ut av seg. Og en ting som jeg syns er veldig positivt er at hun ikke røyter i det hele tatt. Hun har vokst mye og er veldig glad i mat. Det virker som hun syns det er greit å være inne og jeg ser ingen tegn til at hun maser om å få gå ut.


Hilsen Nina og Mommi .....

1 kommentar:

Zeaman sa...

Gjør godt å lese slike historier !