søndag 4. november 2012

Hilsen fra Karoli og Kasper


Hei!
Vil sende en hilsen fra Karoli og Kasper, å meddele at de fortsatt har det bra hos oss på Persaunet. Karoli kom til oss i aug 2010 ca 2 1/2 år gammel. Et år senere kom Kasper aug 2011 ca 6 mnd gammel, og nettopp friskmeldt etter et beinbrudd. Sender en stor takk til Melhus dyreklinikk som introduserte Kasper for oss, da vi hadde veldig lyst på en lekekamerat til Karoli. De to guttene har det nå kjempefint sammen. 

Karoli setter stor pris på Kasper, selv om det kan bli litt irriterende med en rødhåret katt i hælene støtt og stadig. Kattene er begge veldig glade i å være ute. De liker spesielt å klatre i trær, rulle rundt på steintrappa, jakte på snøballer, og spise ulike ting som bark, ripsbær og gresstrå. Kosegutten Kasper har også sjarmert seg inn i hjertene hos naboene. Leken og pågående som han er kan naboer forvente et besøk på morgenkvisten, da Kasper har funnet en lekekamerat i hunden de lufter. Noen bruker å bli litt skeptiske i starten. Jeg har måtte forklare at Kasper er en snill katt med en såkalt "love and peace" innstilling. Situasjoner mange andre katter prøver å unngå har nemlig ingen innvirkning på Kasper, da han ikke helt har forstått dyrespråket. Naboene har nå blitt så vant til den oppmerksomhetssyke katten at de spør etter han, når han ikke er på plass til den vanlige lufteturen om morgenen. 

Karoli derimot er den som beskytter territoriumet for dem begge. Ingen får lov å ligge i buskene her i området, nei. Vi må noen ganger gå ut å se hva som foregår, da de høye kattelydene når helt inn. Mye lyd og lite slossing er det heldigvis. Nå når snøen kom er de begge mye inne. Kasper har fast plass på teppet, eller i stolen foran peisen. Karoli på den andre siden liker best å ligge oppå dynen i sengen. Når jentene i huset tar med gutta ut for å kaste snøball er de helt i hundre igjen. Kaster seg etter de flyvende snøballene med full iver. Guttene liker godt at vi innimellom er med ut for å leke med dem, men de sier heller ikke nei til å løpe fort på trappa for å komme inn igjen da kulda blir som verst.

Sender varme tanker til kattene hos FOD som enda ikke har fått noe fast hjem, og håper flere ser gleden katter kan gi i en familie, eller som selskap hvis man føler seg ensom.

Hilsen fra familien Olaussen1 kommentar:

Ella sa...

Utrolig koselig å lese om Karoli og Kasper.
Tror de to kattene lever "det gode liv"