søndag 14. desember 2008

India og Fagott

Her er en hilsen fra den nye matmoren til Fagott og India. India kom til oss sammen med sine to kattunger. De skulle avlives da familien deres ikke ønsker å ha de mer. Fagott er sønnen til Fiolina og broren til Fela. Se de fine bildene og les hvordan de har det i sitt nye hjem.


HEI!
Sender noen bilder av bestekompisene Jostein Andre og Knut Ivar (tidligere fagott). Og selvfølgelig av prinsesse Bente Sofie (tidligere India). Her har de det godt. Jostein og Knut bråker dag og natt med leking og hyling.hehe. De er sammen overalt og er ikke så begeistret for snø. hvis de er ute å vil inn så venter de på hverandre (kjempe søtt=)) Og hvis den ene allerede er inne så mjauer han høyt så vi kan åpne til den andre.. de er som skapt for hverandre.
Bente Sofie er sin egen dronning. Hun tror soverommet er hennes og ligger mellom oss om natta. å hvis de andre to prøver å komme inn, så blir de jaget bort i full fart.hehe. hun er husets dronning som både kattene og hundene har stor respekt for=) Ingen våger seg å plage prinsessa=)=) blant bildene ser dere også Bente som ligger attme sin første julekalender=)
GOD JUL TIL ALLE DERE SOM HJELPER KATTENE PÅ FOD=)OG TAKK FOR VERDENS BESTE KATTER=)
MVH nataly lopez-vidal å huset med det rare i=)=)

Ingen kommentarer: