søndag 22. november 2009

Gåsbakk savnet!


På fredagskvelden så Gåsbakk sitt snitt til å snike seg ut utgangsdøra. Dette var hans første gang utendørs etter at han kom til sitt nye hjem på Søndre Hoem. Vi hadde tro på at dette skulle gå bra siden han har vært her i 3 måneder nå, så han vet nok hvor han hører hjemme. Lørdag morgen var han på plena utenfor huset og vi prøvde å lokke ham inn igjen. Gåsbakk hadde andre planer og sprang og gjemte seg. Siden har vi ikke sett ham, så nå er han etterlyst. Håper alle som leser denne bloggen kan ha ham i bakhodet og varsle fra om dere ser ham! Mest sannsynlig er han fortsatt i området Hoem/Stavne/Munkvoll. Han er sky mot folk, så hvis dere ser ham kan dere sette ut mat for å prøve å holde ham på stedet, for så ringe meg på tlf: 97184514 evt. ringe direkte til FOD, tlf: 48278055.

2 kommentarer:

Gro sa...

Huffda, så kjedelig :(
Får inderlig håpe dere får tak i han igjen.

Kanskje han stakk for å utforske litt på egenhånd og var redd for å bli stengt inne igjen. Virker jo som om han vet hvor han hører til ettersom han stod på plena lørdagsmorgenen.

Lykke til ihvertfall :)

Anonym sa...

Nå er Gåsbakk tilbake innom hus! Vi klarte å lure ham inn til oss igjen da han dukket opp utenfor døra sent i går kveld. Selv er han nok veldig skuffet over at lufteturen er over. Han skal få være inne noen dager nå for å bli litt husvarm igjen. Så får vi se om vi tar sjansen på å slippe ham ut igjen snart...
Helle