lørdag 21. november 2009

Truls og Baluba


Truls ble omplassert for en god stund tilbake. Nå har han fått seg en valp å leke med;-) Og matmor Ann Kristin er snill og holder oss oppdatert!
Katten Myrrah har også vært hjemme hos Truls i fosterhjem en periode.
Litt om Truls og Baluba:
De ble gode venner fra dag 1. Heldigvis! Tror Truls synes det var godt med en ny lekekompis igjen. Han er utrolig sosial når det gjelder andre dyr. Myrrah ga jo ham litt selskap, men ble jo ikke så mye leking :-)Det kan gå hardt for seg når Truls og Baluba starter (og da gjerne i halv sju-tia på morgenen...), så det hender vi må avslutte leken innimellom. Heldigvis så kan Truls slå godt i fra seg! Legger ved noen bilder av de to + av Truls i "stolen" sin. (Som han endelig får ha i fred ettersom Myrrah ikke lengre okkuperer den) :-)
Ellers så har Truls det helt fint. Vi har jo nærmest måtte hatt klippekort hos dyrlegen til Truls siden vi fikk ham, men han har holdt seg frisk og rask siden tungen ble kløyvd i sommer. "Bank i bordet!"
Ser det er noen forandringer på "katter til omplassering". Håper Gåsbakk trives godt i sitt nye hjem. Og artig å se at kompisen min, Fredag, også er blitt omplassert! :-D Ser at Myrrah dessverre er på Høgheim enda...vi savner henne, til tross for at hun kunne være litt "snodig" til tider:-) Var oppe og hilste på henne da jeg hentet Truls (var vel da dere hadde åpen dag). Mulig hun bare var sliten etter alt folket som hadde vært der, for hun virket litt innesluttet....men håper hun kun var trøtt etter all oppmerksomheten. Er det ingen som har meldt sin interesse for henne?
Hilsen Ann Kristin & resten av Ranheimsgjengen.
Ingen kommentarer: