fredag 26. februar 2010

Hilsen fra August

August har funnet seg tilrette i sitt nye hjem.
Artig at han tilpasser seg nye omgivelser så raskt.


Hei.

Her i Åfjord er det full fart :) August er full av energi, fatter ikke hvor han tar det fra :) Mye liv ble det i heimen med August som nytt medlem. Tror August trives, han blir tryggere for hver dag. Tok ikke mange timer før han var klar for å hoppe opp i sofaen og kose. Men han måtte ha et par dager før han ville i fanget. Men nå vil han det titt og ofte, gjerne oppå den bærbare pc`n å hvis vi har den i fanget.

Han leker med det meste, er glad i mat, og svarer på sitt vis når vi snakker til han. Så han er grei å ha i hus. Ligger helst ved siden av oss i sofaen eller i gulvet ved bena våre. Sover mer nå enn i starten, tydelig at han føler seg tryggere. I håp om at han kan bruke opp litt energi før kvelden og natta, så har han fått lov å ut i går og i dag. Går ikke langt, og snur i døra om ingen av oss kommer etter. Vi tør ikke slippe han av syne, men han er veldig forsiktig av seg. Men i dag gikk han faktisk rundt halve huset på egen hånd :))

Sender med to bilder. Han er jo så søt en skatt. Morsomt at han selv henter lekene sine når vi kaster dem avsted, han kommer så tålmodig med dem i munnen :)

Hilsen og mjau fra August og Hildgunn
3 kommentarer:

Anonym sa...

Noen katter blir man bedre kjent med enn andre her på bloggen, og August er en av de jeg har blitt glad i, og jeg sitter her og er helt på gråten av glede over at han endelig har funnet seg et nytt hjem. Takk, dere i Åfjord for at dere tok inn August! :)

Katteherberget sa...

Hei.
Så fint at du har fulgt med August og hans historie. Av og til er livet litt kronglete for små puser, men det ordnet seg for han.

Hildgunn sa...

Vi er heldig vi som fikk August :) En fantastisk liten tøffing som vi har blitt sååå glad i.