mandag 5. april 2010

Hilsen fra Suki Solinari

Artig med hilsninger fra katter som har flyttet til nye hjem. Solinari var ikke så lenge på katteherberget, men hun gjorde inntrykk på de fleste den korte tiden hun var der. Flott å se hvor fint hun har fått det i sitt nye hjem!


Hei!
Her kommer en hilsen og bilder fra Suki Solinari (tidligere Solinari) til bloggen deres.
Hun har nå vært hos oss i 14 dager, og ser ut til å trives svært godt. Suki Solinari er svært aktiv og har undersøkt huset både høyt og lavt, men er i tillegg svært glad i å sove. Som bildene viser har hun noen artige sovestillinger. Noen netter har hun fått sove inne hos barna, men hun klarer seg også fint på egen hånd om natta. Er veldig glad når husets beboere våkner til liv om morgenen og da skal det hilses på alle.
Deretter skal det gjerne herjes og lekes en stund. Favorittleken er å løpe etter et grasstrå som noen drar foran henne. Dette er en lek hun aldri blir lei av. Kostbare dyrebutikkleker blir glatt oversett hvis noen kommer med en langt gresstrå. Suki har også fått et høyt klorestativ som brukes både til lek og ikke minst til soving (soveplassen har nemlig husets beste utsikt). Suki liker å sitte å se ut av vinduene, men foreløpig har hun ikke fått lov til å prøve seg ute. Vi venter noen uker til før vi forsøker dette.
Vennlig hilsen
Suki Solinari, Morten, Ingvild, Inger & Jan Ove

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig å se hvordan hun koser seg i sengen hos veslehusfar! :)

Anonym sa...

Kjempeherlig å se hvor trygg og god den katten er!:) Kjempeherlige bilder!:)

Hanne sa...

Å så godt å sjå at ho he fått det bra i sitt nye hjem ;) Herlig! E en fantastisk go pus dere har fått i hus!