tirsdag 7. september 2010

Hilsen fra Hampus:)Har nå Hampus på den tredje uka og det går kjempebra. Det er virkelig et nydelig ansikt på den katten. I uke to kjøpte vi katteband slik at Hampus fikk være litt på terassen og ute i hagen. Han var ikke så glad i bandet, men var veldig glad i komme litt ut.
Han hadde sin frøste utedag nå på søndag. Han har vært veldig ivrig etter komme ut. Slapp han ut, og etter et par timer så kom han inn igjen. Var ute tre ganger den dagen, men bare i korte perioder. De andre kattene i nabolaget er litt redd han, de spretter unna når Hampus kommer. Gamlefar får jo aldri hilst på de, men det blir vel etter hvert.....
Han ser ut som athan storkoser seg i hvertfall. Nå har regnet kommet, og han går kun ut på terrassen, og til nød i hagen. Liker visst ikke regn. Etter en halv time så vil han inn igjen. Men det er meldt bedre vær utover, så det går vel bedre etter hvert =).
Han sover mye,og koser mye. Barna begynner bli veldig glad i han. Vi dro opp til hytta forrige helg, og det var stusselig for Hampus. Han mjauet hele veien - to timer i ett strekk - både til og fra hytta. Tisset og bæsjet flere ganger, stakkar. Men det gikk bra å være på hytta, heldigvis. Han slår seg visst til ro samme hvor han er. =)
Legger ved bilde fra andre uken her hos oss. Da var han ute med katte band på seg. Har ikke tatt bilde etter at han kom ut i "friheten" pga regn, men det blir vel noen etter hvert =).
Ha en fin dag.
Mvh JorunnIngen kommentarer: