fredag 17. september 2010

Hilsen fra Tintin;-)

Tintin, kringla, terroristen, purreløken, malemestern, klumpen, stumpen, gullet, kjært barn har mange navn.

Tintin er midtpunktet i åsveien 31, og jeg tror han veit det veldig godt selv;) Han er sjef, prøver ihvertfall, og litt av en ramp ;)

Han er en pratsom herremann, prater dagen lang, og det liker vi, så her blir det mange samtaler iløpet av dagen! Gjerne skal han være med på alt også, og vil helst være i vårt samvær hele tiden.

Følger gjerne med inn på do også, hvis han får lov.

Og han blir med frivillig inn i buret når vi skal på hytta, for der trives han ekstra godt!

Favorittsoveplasser er på sofaryggen, i all slags kurver, kurver er virkelig favoritten til både sove og lekeplass, senga, fanget, men kanskje aller helst kurven!

Om kveldene er han ute å leker med nabokatten som han har blitt bestevenn med, og da er ikke lenger matmor like interessant.

Om netterne holder han enten matmor 1 eller matmor 2 med selskap i senga og sover helt til morgenen, og det er gjerne han som står opp først og krever at vi skal stå opp samtidig som han :)

Data er også veldig interessant! Spesiellt siden det kanskje er den som stjeler mest oppmerksomhet bort fra han, så da skal han helst tråkke på tastaturet og sitte den feite ræva si ned midt på dataen og trykke fram de merkligste ting som man ikke får bort etterpå :)

Å skremme matmor er også noe han elsker å gjøre, hoppe vilter fram fra gjemmestede sitt idet man går forbi. Men det er to som kan den leken, så det kan hende han blir skremt en gang eller to han også;)

Vi har virkelig fått en katt stappfull med personlighet, aldri et kjedelig øyeblikk med denne gutten nei :)

Å skaffe oss tintin er noe av det beste vi har gjort, hadde nesten glemt hvor godt det var å ha en egen liten skatt som sitter å venter på deg når man kommer hjem.

Gleder meg til alle årene vi skal dele framover og bli enda mer kjent, og takk til dere som ga oss verdens beste kattepus!MVHalle oss i åsveien 31

1 kommentar:

Gro sa...

Herlige bilder og herlig pus :D
Koselig hilsen :)