lørdag 4. desember 2010

Katter til omplassering

Snille Kajsa

Nå nærmer det seg sakte, men sikkert jul. I julen drar mange av våre fosterhjem vekk fra Trondheim og de fleste fosterhjemskattene må på herberget. Det kommer nok til å bli stinn brakke på Høgheim i julen. Så vi håper at flest mulig av kattene våre får seg hjem før jul. Her er noen av kattene som venter på et permanent hjem. Kanskje du finner din hjertevenn blant dem?
Flotte Mc Scott

Bedårende Mareck


Pjuskepusen TrostenSøte Emmet


Elegante Bella DonnaSkjønnheten Rufsa.


Snorkepusen Smed- John

Unike Herbert

Kosepusen AndersVakre Smokey

Søte Stina
Lille Sally Skjønnheten Nille Magi
Kosepusen Jonne

Lara og Lucia

Store flotte Homre.

Pene Evita
Ring 48 27 80 55
eller send en mail til katter@fodtrondheim.no
hvis du vil hilse på noen av kattene som trenger hjem.

2 kommentarer:

Irene sa...

Vi venter på en anledning til å besøke lille Sally i fosterhjemmet hennes før jul, så det er store muligheter for at hun kan flytte inn hos oss snart :) Blir spennende å se hvordan den lille pelsballen er i virkeligheten, og om hun vil trives her hos oss. Vi har aldri hatt pus før, så nå leser vi om katter på nettet så øyet blir stort og vått. Hun må jo komme til et "møblert" hjem, så jeg må dra på handel og kjøpe en del katteting så hun kan føle seg hjemme og velkommen i sitt nye hjem. Kommer snart, lille Sally-pus!

Katteherberget sa...

Dere blir nok betatt av denne supersøte pusen. Smart å ha alt klar før hun kommer og lese seg opp litt på hvordan det er å ha katt.

Vi vet jo lite om hvordan hun har hatt det før vi fisket henne opp fra motorrommet i bilen hun ble funnet i. Men hun har funnet seg fint til rette i fosterhjemmet og vil nok finne seg til rette i et permanent hjem også.