søndag 19. desember 2010

Special deliveryNår man skal ut i 13 minus på en søndag for å dra opp i skogen for å stelle for katter, så må man innrømme at man av og til tenker "Hva i all verden er det jeg holder på med?". Jeg kunne jo ha sovet lenge, tilbrakt dagen innendørs foran ovnen, sett TV, surfa på nettet, vært på facebook osv osv.
Men så komme du opp til kattene og du husker hvorfor du driver med dette. Masse katter som venter på deg. De vil kose, leke, mates og de viser tydelig at de setter pris på at du kommer!
Når det kommer mennesker innom som vil gi disse kattene nye hjem blir dagen enda bedre. To familier var oppom for å kun se på kattene i dag. De likte flere av pusene våre og forhåpentligvis vil de komme tilbake for å hente en katt.
Et par fra Tiller var innom og de kunne godt tenkt seg to puser, så Rufsa og Kaisa flytter etter planen til dem i løpet av uken. De får feire jul i et nytt hjem!
Noen hadde lest om Emmet på nettsiden og de hadde falt pladask for han. De kom å hilste på han i dag og tok han selvfølgelig med hjem til Klæbu.
Og på slutten av dagen hadde vi et spesialoppdrag. Nemlig å levere Mc Skott til sitt nye hjem. En av våre nye frivillige hadde falt for han og Rosenkrans. Nå hadde hun grublet og vurdert hvem av dem hun ville gi et hjem og valget falt på Mc Skott. Han skal nå bo på Lerkendal sammen med en flott hunnkatt. Som dere ser fra bildene så fant han raskt frem til kjøkkenet og matskålene, og sin nye matmors armer. Nå krysser vi fingrene for at kattefrøkna i huset vil ta godt imot Mc Skott og at de vil trives sammen.
Og på vei hjem fikk vi beskjed om at Nagot også hadde flyttet til nytt hjem.

Kuldegradene til tross. Dette har vært en flott dag:)


2 kommentarer:

Silje Silje sa...

Kjempefint innlegg å lese :-)

Ella sa...

Ja, dette var koselig lesning.