søndag 29. mai 2011

Hilsen fra Blygen som har vært med på katteutstilling i Sverige

Blygen gjør "vei i vellinga" på katteutstilling i Sverige

Her kommer en liten hilsen fra Blygen, som vi var så heldige å få fra FOD i fjor sommer. Som dere ser, har han vokst seg stor og sterk og usedvanlig vakker, så da tenkte matmor og matfar at denne karen måtte da kunne gjøre det bra på katteutstilling!

Vi var jo litt spente på hva han kom til å synes om å dra helt til Østersund nå i april/mai, bo på hotellrom og sitte i bur de to dagene utstillingen varte. Men Blygen syntes at dette var helt greit, og koste seg med all oppmerksomheten (og med å rearrangere litt på møblementet på hotellrommet).

Som bildene viser, så gjorde han inntrykk på dommerne også, fikk masse (helt velfortjent, selvsagt) ros, og syntes det var stor stas med all ”akkingen og ojingen” over det flotte huskattmønsteret i sort og hvitt han har dekorert kroppen sin med. Og så er jo fordelen med å være huskatt på katteutstillinger at da vanker det ekstra mye oppmerksomhet, og ofte er det nettopp huskattene som får de største og fineste premiene!

Så har man en smellvakker huskatt (alle er selvsagt vakrest i verden på akkurat sin måte) som man tror kan takle greit å være i sentrum en dag eller to en helg, så er Blygens tilbakemelding at det å være med på katteutstilling, det er slett ikke det verste han har vært med på. Og aller best var jo selvsagt den nykokte fisken som ventet da familien rullet hjem over grensa igjen – LITT lønn må man jo få for all innsatsen!

Hilsen fra Blygen og matmor og matfar

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra for Blygen-ikke rart det ble premie på den pene gutten da:)

Anonym sa...

Kjempeskjønne Blygen gikk rett hjem i hjertet mitt!:) Jeg var jo kjempeheldig å få treffe ham på utstillingen i Østersund!:) Kjempegøy at eierne til Blygen brukte bildene som jeg tok av ham på utstillingen!:)

Hvis dere ser på linken under, kan dere gå inn for å se noen flere bilder av Blygen:

http://toril-hakrilas.blogspot.com/2011/05/storsjkatten-sin-utstilling-i-stersund.html#comments

Ønsker dere og kattene deres en kjempefin tirsdag!:)

Anonym sa...

Flotte Blygen! Velfortjent premie:)

Linda