fredag 6. april 2012

Påskehilsen fra Bajaz og Betre


Hei
En liten oppdatering fra B-gjengen i Klæbu.
Her koser vi oss alle sammen, Bajaz og Betre har funnet seg godt til rette virker det som. De er blitt uadskillelige og går ikke mange meterne unna hverandre. De gjør stort sett alt på likt.
Morro å se. Betre er litt av den reserverte typen, som helst liker seg blandt damer, men det er nok bare et skalkesjul tror jeg, hun er utrolig nysgjerrig. Mens Bajaz trulter etter. Han er av den mere rolige typen som du ikke vipper av pinnen så lett.

Vi hadde kjøpt inn noe utstyr til å sove i til de kom, men de står urørt. Betre har yndlingplassen sin i senga eller gjerne i vasken på badet,  hun elsker vann. Før sengetid er hun på badet og det ser ut for meg at hun vasker labbene, kattevask. Bajaz sover litt der det passer han. Gjerne i hjørnevinduet på stua eller i stolen som trekker til seg mest kattehår. Ære være Ikea og klesbørster.
Betre vil gjerne være med overalt for å sjekke om noe er uoppdaget, mens Bajaz stort sett ligger å ser på å lurer på hva hun stresser med.

De får noen kuler innimellom da det helst er greit for oss på 2 bein å enten sitte i sofaen eller ligge i senga. Da blir det fart her..som vi sier; nå smeller det. Da er det full jakt på hverandre. Først jager Bajaz Betre og så omvendt. Åååååååå så morro de har det .De gjemmer seg for hverandre og den andre springer rundt. Da snakker de med hverandre. . Dette er fast rituale når vi legger oss, så vi må legge oss litt tidligere enn vi vil sove, for jammen er det fart og lyd her .Det er ei fornøyelse å se og høre på. Og så slukner de, gjerne ved siden av hverandre. Når matmor sitter på kontoret kommer de gjerne å ligger på benken sammen med meg her.

 Idag var det så godt vær at vi tenkte vi kunne prøve dem litt ute. Usj...som mor grudde seg, men de skal slippe å være bare inne, så en gang må bli den første.
Været var hærlig så vi satte opp verandadøra...å weeeeeeeeee...hva skjedde..kaldt trekk...Betre sprang i gangen, la seg utom soveromsdøra å håpte at noen kunne se henne så døra ble åpnet...Bajaz kom dultene..ja ja tenkte han..her må ting sjekkes. Litt forsiktig vel å merke, men han tøyde da opp å sjekka litt rundt om på verandaen her..til og med litt utpå plena. Betre fant ut etter litt at hun måtte sjekke hvor vi var alle sammen, så hun kom, og satte seg bak gardina til verandadøra. så litt til..så tilbake..usj..skummelt. Men dristet seg vel et par meter utpå før hun gikk inn igjen og det var det for idag..må ta det litt etterhvert. Godt til matmor å det at det ikke ble noen lenger tur. Vi gleder oss til de blir trygge å kan være masse ute å leke.

Vi har blitt kjempeglade i de 2 kattene og angrer ikke et sekund på at vi ble samboere.
Takker FOD damen for den kjempejobben dere gjør.
Hilsen Bajaz, Betre, Laila og Snorre Bye. B-gjengen.


Ingen kommentarer: