torsdag 5. april 2012

Påsketurister

Lukas Robert på påskeferie.

På Høgheim er det skikkelig påskevær denne påsken. Massevis med snø og noen solglimt innimellom. De som har levert katter som skal være hos oss på ferieopphold har virkelig vasset i dypsnø opp til katteherberget.

 Tenkt at det snart er fem år siden Babri og søsknene han kom til oss som kattunger! Babri har vært jevnlig innom på ferieopphold og det har vært artig å se at han har vokst seg til en stor, rolig og flott katt.

Elias og Erika har nettopp ankommet herberget og titter nysgjerrig ut av buret,

 Gubben sprang rett opp på hyllen oppunder taket da vi kom i dag. Lurer på om det kan ha noe med den ormekuren han fikk presset i seg i går å gjøre. Han vil nok ikke ha flere av dem. Håper det er glemt til i morgen... Han lot seg iallefall villig kose med der han skuet ned på oss fra hylla si.

 Litj Pia viser frem sin bedre halvdel. Vi kan vel røpe at hun ikke er så liten lenger;-)

Nami er på sitt første Høgheim opphold. Da hun fikk komme sammen med de andre vandret hun freidig rundt og gjorde seg kjent. Men etter en runde fant hun tilbake til buret sitt for å posere for fotografen.

Narnia blir vakrere og vakrere. Hun var søt da hun ble omplassert fra oss for noen år tilbake, men nå er hun skikkelig staselig og flott.

 Narnia og Babri skuer utover gjestebrakken.

 Punktum følger med. Lurer kanskje på om han skal opp til Narnia å si hei?
Radar er vel minstemann som er på ferie. Han er kjempenysgjerrig og henger rundt de som steller. Hjelper til med oppvasken og smaker på maten i alle skålene før de plasseres ut;-) En skikkelig sjarmør.

 Tussi er vant med å være på katteherberget. Men synes ikke noe om å bli tatt bilde av...

 Virus trives godt ute i luftegården. Og kommer løpende for å få kos når vi kommer ut.
Wessy har funnet seg en hylle øverst oppunder taket. Her koser hun seg. På hylla under ligger gjerne Virus når han ikke er ute i luftegården å leker.


Feriegjestene våre ser ut som de har det flott på Høgheim og det er utrolig å se hvor raskt de finner seg tilrette med omgivelsene og alle de andre kattene.

1 kommentar:

Anonym sa...

God Høgheim-påske til alle de fine feriegjestene! <3 Prrrrrrrr! :o)