mandag 27. august 2012

Lille Malvin


Lille Malvin kom til oss på lørdag kveld. En dyrekjær familie hadde sett han vandrende ved motorveien i Malvik. De snudde, fikk lokket han til seg og tok han med til oss.

I dag måtte Malvin  en tur innom dyrlegen for å sjekke ut et sår han hadde på hoften. Dyrlegen syntes han var en nydelig pus, men at han var veldig tynn. Og det er det ikke ofte dyrlegen vår sier om katter... Hun kunne også fortelle oss at Malvin var ca 6 måneder gammel og, ikke overraskende, var  han ikke ID- merket. Såret på hoften var et bittsår som han nå har fått antibiotika for. I tillegg må han ikke vaske såret sitt, noe som er vanskelig når man er en renslig kattegutt. Derfor blir det "lampeskjerm" på lille Malvin. Vi har også virkelig fått merke at dette er en sulten krabat. Uansett hvor mye mat vi putter i skålen så spiser han alt. Tydelig at han tenker at han må spise mens han kan....

Det er kjempetrist med slike historier, men Malvin er jo en av de heldige. Tenk hvis familien som fant han ikke hadde stoppet for å ta han med seg til oss. 
Nå skal vi gjøre vårt beste for å få han frisk og skaffe et nytt og stabilt hjem til han.
 Han fortjener det synes vi!










2 kommentarer:

Anonym sa...

For en nydelig pusegutt <3
Håper lille Malvin får et godt hjem gjennom dere, og veldig flott av de folka å ta han med! Lykke til i livet videre, lille venn :)

Anonym sa...

Ååå så nydelig <3