tirsdag 31. desember 2013

På tampen av året kommer det en hilsen fra Muskatt (Harpe) og hennes familie.

Nå har Muskatt vært en del av familien siden mai så vi føler for en liten hilsen.

Siden sist har hun vært med på hytta vår hvor vi tilbringer mye tid vår, sommer og høst. Om ikke bilturen dit er like arti (den varer kun 15 minutter) så er oppholdet desto bedre! Der er det fritt, masse natur og langt til naboen - og ikke minst; ingen nabo-katter! Der er hun stort sett bare inne for å sove og spise, og sjekke at vi er der. Hun finner nok masse greier å spise ute også, for på slutten av hytte-sesongen var hun nok en smule "lubben" til tross for høyt aktivitetsnivå:)

 
Nå som det er vinter koser hun seg mere inne, ubrukt energi gir seg utslag i noen skikkelige fartsfylte og akrobatiske øvelser hvor både katteleker, gulvmatter og tomme papirposer får gjennomgå. Da er hun som en kattunge før hun igjen flater ut og sovner.

 
En ny katteluke - fineste modell registrert på chip og med tidsinnstilt åpningstid - er ennå en liten gåte for Muskatt. Hun forstår ikke helt hvordan dette fungerer, og enn så lenge bidrar vi med en liten dytt for å hjelpe mens vi venter på den store aha-opplevelsen;)

 
Muskatt er aldri langt unna når hun er ute, verken hjemme eller på hytta, hun liker å holde seg i nærheten, og enda bedre når også vi er ute. På hytta blir hun ellevill av glede når vi går tur i fjæra - da spretter hun avgårde med store øyne og halen høyt til værs!

 
Muskatt er en snill og koselig kattepus, hun tåler og liker å bli kost med, og kan også finne på å sovne i fanget i blant.

 
Vi er mange i familien som har blitt veldig glad i Muskatt, og jeg ser ikke bort fra at det ligger noen pakker under juletreet med hennes navn på i år!

 

Mye natur å utforske rundt hytta.

Og mye spennende i fjæra.

Hvordan kommer man seg inn her mon tro....

Ingen kommentarer: