lørdag 6. oktober 2012

Remis hilser!
I skrivende stund er det 23. September 2012. Det er nøyaktig 1 år siden jeg (Marianne) og kjæresten min Petter, adopterte skjønne Remis fra Høgheim!
Jeg startet som steller oppe på Høgheim og det tok noen måneder før jeg faktisk fikk øynene opp for Remis, da han ofte lå og sov i en kurv et sted.
Men da jeg først fikk hilse ordentlig på han og kose med han, så var det som om det gikk opp et lys for meg og jeg bare visste at han måtte jeg ha!

Remis måtte i den første tiden bo hos farmor og farfar fordi vi ikke fikk ha noen husdyr der vi bodde den gangen. Han fant seg godt til rette der og viste alle kjærlighet fra første stund.
Tiden gikk og vi fikk endelig forflyttet oss til et hus der det var lov å ha husdyr, nærmere bestemt i samme nabolag som farmor og farfar! Så Remis måtte ikke flytte så langt!
Han driver enda å går på besøk til dem og de slipper han gjerne inn!

Han er en stor koseklump rett og slett. Maler som et maskineri, prater masse og er veldig glad i mat. Han pleier noen ganger å sove i sengen sammen med oss om natten, men helst skal han ligge på gjesterommet vårt på et ullpledd han liker kjempegodt ;)

I Mars i år fikk han seg en søster! Hun heter Lucky og vi adopterte henne fra Dyrebeskyttelsen i Trondheim. Vi skulle i utgangspunktet bare ha en katt en stund, men så var vi på besøk hos en venninne av oss som vi akkurat hadde blitt kjent med og hun viste seg å være fosterhjem for pusekatter. Lucky kom løpende med en gang og skulle vise seg frem til alle som var der. Dermed ble vi nok en gang forelsket og brukte ikke lange tiden på å bestemme oss på at henne ville vi ha! Hun er en vilter liten pus som elsker å gjøre ugang og hun snakker i ett sett! Aldri stille med disse to i huset! Det har bare vært positivt med dem da de ble venner med en eneste gang!


Hilsen fra Marianne, Petter, Remis og Lucky - Lykkelig familie på 4.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Artig for de kattene å være to, så kan de lekesloss litt med hverandre.

Katteherberget sa...

Ja det passer Remi godt å ha en kattevenn. Da vi hentet han bodde han sammen 10 andre katter:)

Anonym sa...

Hallo Marianne

Kjempefint å se Remis igjen.
Håper dere alle har det bra.
Hilsen Beate fra Heimdal som
du stelte sammen med noen ganger.
Forresten - du skal ikke ha flere
katter da?? Fod har mange