fredag 1. mai 2009

Katten Karlsen

I går var det noen familier som kikket på katt på Høgheim. En av familiene har to hunder, så de må ha en katt som vil fungere sammen med hundene. Ikke alltid lett å vite hvem som passer, men Katten Karlsen er vant med hund, så vi hadde han i tankene da de potensielle nye eierne kom for å se.


Før de som skal se på katt kommer øver vi litt på posering. Det er alltid lurt når man skal konkurrere med flere titalls katter;-) Først prøver vi søt og litt spørrende med en liten bøy på halen. Ja, det kan nok fungere. Deretter en vanlig posering med beina og halen i en flatterende stilling. Flott katt ja! Det blir spennende å se Karlsen, men tror ikke de klarer å motstå deg altså!


Så kom familien og de så på alle kattene som er på Katteherberget. De likte Solrun, Karen, Sander Brandhaug....ja de kunne vel ha tenkt seg alle. Men det var en katt de måtte gå tilbake til. Nemlig Katten Karlsen! Han var jo sååå søt. Og så snill. Og så utrolig kosete!


Så på søndag kommer de å henter han til sitt nye hjem. Vi krysser fingre for at han setter hundene på plass med en gang og at han blir kongen i sitt nye hjem på Bromstad!

1 kommentar:

Anonym sa...

Herilig historie!
Her krysser vi fingrene og potene for Katten Karlsen ;)